Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Po Nov 06, 2006 6:34 pm Predmet: www.velky-mato@papca.sk |
|
|
Vie mi niekto vysvetlit, lebo neviem, ci mam nejake obmedzene myslenie, aleboco, ale co do pekla ma byt www.velky-mato@papca.sk ????
Ja to asi fakt nikdy nepochopim, ako jeden mlady 22rocny clovek, ktory ma uz vyse roka net doma, a cely rok jeden email ho stale nevie napisat a potom xyz mailov chodi na admin konto.
Dudko, ty si taky trpezlivy clovek, verim, ze mu to niekedy vysvetlis, ja som mu to vravel asi 15krat-nepomohlo, iste vies o koho sa jedna... Ja uz... nemam nervy... odmietam tie maily uz dalej preposielat na spravnu adresu, kedze je to aj tak zbytocne, ked sa na konto neprihlasi ako je rok dlhy, ale hlavne, ze udava svoj email.
wewewe(bodka)velky-mato(zavinac)papca(bodka)eska - no nemam slov.
Mal som sa radsej stat filatelistom...
Btw. Robo mas super avatara
(Dufam, ze sa ma teraz niekto spyta, co je to avatar...)
... http://forum.papca.sk/faq.php#11 _________________ powered by Webmajster.NET
Naposledy upravil Lukáš Kiš dňa Po Nov 06, 2006 8:24 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Robo Člen
Založený: 20.01.2006 Príspevky: 28 Bydlisko: Rimavská Sobota 76 Bodov
|
Zaslal: Po Nov 06, 2006 7:46 pm Predmet: |
|
|
noo, takto som sa uz davno nepobavil ... Webmajster ty by si mohol pisat aj do rohaca.. no neviem ci vies co to je? tak potom do kocurkova.... OK? )) |
|
velky-mato Člen
Vek: 40 Založený: 02.02.2006 Príspevky: 12 Bydlisko: Rimavska sobota/papca 39 Bodov
|
Zaslal: Ut Nov 07, 2006 5:45 pm Predmet: samo je pako |
|
|
samo na ky *censored* mam sem chodit aj tak to nema zmysel furt je tu len puky a ty tak o com je to coooooooooooo????????????? _________________ ta-da-da-da-ta-buzovci |
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Ut Nov 07, 2006 6:46 pm Predmet: Re: samo je pako |
|
|
velky-mato Napísal: |
samo na ky *censored* mam sem chodit aj tak to nema zmysel furt je tu len puky a ty tak o com je to coooooooooooo????????????? |
Trošku od veci, ale inú som ani nečakal. Ja som hovoril o tvojom maile, nie o fóre, ale to som už asi príliš náročný... nemá zmysel.
A pri všetkej úcte nabudúce kroť svoje pudy, lebo ti dám dôvod na to, aby si sem nemusel chodiť... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Romero Zabehlý člen
Založený: 13.01.2006 Príspevky: 30 Bydlisko: DRIENČANY,PAPČA,B.BYSTRICA 187 Bodov
|
Zaslal: St Nov 08, 2006 3:38 pm Predmet: |
|
|
Človeče nepoznám tu osobu,čo sa volá veľký-maťo,počúvaj daj si dole ten deckel ,možno ti to pomôže! Čau |
|
velky-mato Člen
Vek: 40 Založený: 02.02.2006 Príspevky: 12 Bydlisko: Rimavska sobota/papca 39 Bodov
|
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 6:48 pm Predmet: samcimu |
|
|
neviem skerej riti si zobral to www.velky-mato.atd mal by si sa dat liecit asi si sa zalubkal tak ti stoho jebe _________________ ta-da-da-da-ta-buzovci |
|