|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Ako sa Vám pácilo piatkové sústredenie(27.01.06) |
Bolo parádne opakovať častejšie!!! |
|
50% |
[ 1 ] |
Bolo dobré ale stačilo. |
|
50% |
[ 1 ] |
šedý priemer |
|
0% |
[ 0 ] |
Bolo otrasné |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkom hlasov : 2 |
|
|
Autor |
Správa |
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Po Jan 30, 2006 3:04 am Predmet: S ú s t r e d e n i a |
|
|
v tejto téme sa môžme bližšie venovať sústredeniam ktoré sa stali už pomaly tradíciou, prosím všettkých okoloidúcich aby sa pri tejto téme pristavili a vyjadrili svoj názor na akcie tohto typu
Dakujem _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Po Jan 30, 2006 2:05 pm Predmet: |
|
|
Proste to občas treba, ale... bolo by utvoriť tému, kde by sa zisťoval záujem o budúce posedenia, dať pevný dátum a zistit pocetnost... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Št Feb 02, 2006 11:47 am Predmet: to Samo |
|
|
určite ano urob niečo také že sa bude hlasovať alebo niečo ved ty vieš kua... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Št Feb 02, 2006 1:26 pm Predmet: Re: to Samo |
|
|
Dudko Napísal: |
určite ano urob niečo také že sa bude hlasovať alebo niečo ved ty vieš kua... |
Ved som spravil, otvoril som temu sustredenia, kde sa budu pisat vsetky planovane akcie, a kazdy kto sa xe zucastnit, nieco spytat, alebo dohodnut, tam napise. Takto budu aspon vsetci informovany. Teda aspon ti, ktori chodia na toto forum, po odpadlikoch a mafpicistoch ma nic, takze ti nebudu vediet nic, lebo si ani nezasluzia _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Št Feb 02, 2006 5:33 pm Predmet: to samo |
|
|
mas recht kamo aj ja si myslím že ked nečteš nevíš _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Feb 06, 2006 12:47 am Predmet: sustredenie vo štvrtok |
|
|
tu netreba povedať nič lenbo prebehlo bez vačších problémov a uskutočnilo sa v lukovištiach bolo celkom fajn _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Feb 06, 2006 12:49 am Predmet: sustredenie v piatok |
|
|
boli sme v lukovištiach na čajík a bolo celkom fajn dali sme si čajík biliard a šli sme domov zaujímavý bol aj učet štyria sme pladili dokopy 76 sk dobré nie? _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Po Feb 06, 2006 11:19 am Predmet: |
|
|
Jou man, dobre bolo, ale v sobotu v Driencanoch bolo lepsie. Ucet sice bol niekolkonasobne vacsi, chcem povedat sekera, ale nemalo to chybu. Debatovali sme, hrali biliard a stolny futbal do skorych rannych hodin (cca 5:00) _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Ut Feb 14, 2006 11:44 am Predmet: sustredenie cez vikend |
|
|
no v drienšanoch bolo dobre sme si dali do rypaka boli tam aj zahoranci a nalomili sme sa , no a v sobotu to nemalo chybu ked sme sa no ja nie ale ostatný sa nalámali s milanom ktorý to roztočil poriadne vyšiel len tak na lahko v papučiach a išli sme na jedno pivo do drienčan a skončili sme v lukovištiach a bolo dobre _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Ut Feb 14, 2006 1:07 pm Predmet: Re: sustredenie cez vikend |
|
|
no v drienšanoch bolo dobre sme si dali do rypaka boli tam aj zahoranci a nalomili sme sa , no a v sobotu to nemalo chybu ked sme sa no ja nie ale ostatný sa nalámali s milanom ktorý to roztočil poriadne vyšiel len tak na lahko v papučiach a išli sme na jedno pivo do drienčan a skončili sme v lukovištiach a bolo dobre |
Respect! _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Ut Feb 14, 2006 4:37 pm Predmet: Re: sustredenie cez vikend |
|
|
Webmajster Napísal: |
no v drienšanoch bolo dobre sme si dali do rypaka boli tam aj zahoranci a nalomili sme sa , no a v sobotu to nemalo chybu ked sme sa no ja nie ale ostatný sa nalámali s milanom ktorý to roztočil poriadne vyšiel len tak na lahko v papučiach a išli sme na jedno pivo do drienčan a skončili sme v lukovištiach a bolo dobre |
Respect! |
vidíš o čo si prišiel kua.... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: St Feb 15, 2006 9:07 am Predmet: to all fans of papca |
|
|
chcem povedať len tolko že sustredenia boli v pohode aj piatok aj v sobotu a milan bol fakt hviezda, treba spomenuť že bol snami aj ivan p. a vypili si všetci statočne a dali si do nosa no neviem kedy bude najbližšie sustredenie, ale spravte dačo a dajte vedieť zatial papapapapapapa _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Feb 20, 2006 8:31 pm Predmet: pre všetkých čo boli v sobotu v drienčanoch |
|
|
no otras čo sa stalo v sobotu po hokeji v m-pube, romero sa ukázal ako papčanský nepriaťel čo by sme mali zohladniť v našom fore a nepriatelov vylučiť, nepopieram vinu ani tomiho podpichoval ale romero je predsa len otec dvoch detí a už by sa mal vedieť správať, a tak sa nechať zvarom vyprovokovať, no prepáč romero ale to sa kamaratom nerobí mal by si sa zamyslieť nad tým čo sa stalo uvedomiť si že už niesi malý chlapec _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: St Feb 22, 2006 10:46 am Predmet: to samo |
|
|
tak to by som privítal aj ja kua lebo takto je to fakt len jednostranne , ale ja som počul verziu len z neyavislej strany tak myslím že je dosť doverYhodná.... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|