|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Pi Okt 13, 2006 2:34 pm Predmet: Re: ... |
|
|
Žužu Napísal: |
Tak teraz som niečo zistila a je to oooooooooooooo...........................asi sa vám to nebude páčiť, ale je to o pive a vraj ak vypijete 3 pivá v priebehu 1 hodiny, môže to mať za následok mozgovú mŕtvicu, ochorenie srdca alebo pečene. A aj malé množstvo môže uškodiť. Ale viete ako sa hovorí:"Pil pivo, zomrel, nepil pivo, zomrel tiež." Takže aj keď nepijem pivo ale Sprite, umriem aj ja...Možno...Ale ak nie, tak........aj tak nebudem piť pivo, lebo to je alkohol a alkohol nie je chutný |
Ja som vzdy tvrdil, ze Novy cas netreba brat vazne... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
Vek: 37 Založený: 13.09.2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Hrušovo 135 Bodov
|
Zaslal: Po Nov 13, 2006 9:34 am Predmet: ... |
|
|
Hallo, je tu niekto?
Naposledy upravil Žužu dňa Po Nov 13, 2006 9:37 am, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Nov 13, 2006 9:36 am Predmet: ... |
|
|
Tu to ale mre. Rada by som vedela vaše novinky. Tak aká bola oslava Maťkovho mena? Vraj ste to roztočili. A k tej vašej díze . . . Webmajstík, neviem ako ostatným, ale mne sa tam páčilo. A keby si ešte dakedy podnikol niečo podobné, tak určite prídem. A aby ste nepovedali, že nenapíšem niečo nové ja, tak píšem: 2. decembra máme s Ikou stužkovú a sa tešíííme. Paráda! cmuk |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Po Nov 13, 2006 10:31 pm Predmet: Re: ... |
|
|
Tu to ale mre. Rada by som vedela vaše novinky. Tak aká bola oslava Maťkovho mena? Vraj ste to roztočili. A k tej vašej díze . . . Webmajstík, neviem ako ostatným, ale mne sa tam páčilo. A keby si ešte dakedy podnikol niečo podobné, tak určite prídem. A aby ste nepovedali, že nenapíšem niečo nové ja, tak píšem: 2. decembra máme s Ikou stužkovú a sa tešíííme. Paráda! cmuk |
No ja ti pekne dakujem, takato pochvala vzdy potesi . Tak isto vsak treba podakovat dalsim ludom, vdaka ktorym ta diza mohla byt, dotycni uz budu vediet... Najblizsia nasa akcia bude 9.decembra, Mikulasska diska, tesime sa na teba a inac... uz dlho si sa neukazala... aj zabudnem ako vyzeras . Ale to nie, neboj...
Tak Zuzu, ozvi sa aj castejsie, budeme radi.. zavolal by som ta aj na koncert, ale kedze sam neviem ci tam budem moct ist, tak to ostane len pri ozname, ze v sobotu je koncert _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: St Nov 15, 2006 11:33 am Predmet: ... |
|
|
Veď aj ja som ťa už dávno nevidela, ale v sobotu by sme s Ikou mali dojsť, takže musíš sa posnažiť, aby si tam bol aj ty. A s tou Mikulášskou dízou si ma potešil, určite dojdeme |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: St Nov 15, 2006 10:46 pm Predmet: |
|
|
Som rád, že ťa tá Mik. díza potešila, viac ľudí to teší. Dobre to padne človeku, keď vie, že to má význam robiť.. Čo sa týka soboty... silno sa pousilujem... len to nezalezi len odomna zial...
P.S.: V deň vašej stužkovej sú aj voľby....pamätať na to _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Št Nov 16, 2006 2:45 pm Predmet: Re: ... |
|
|
Veď aj ja som ťa už dávno nevidela, ale v sobotu by sme s Ikou mali dojsť, takže musíš sa posnažiť, aby si tam bol aj ty. A s tou Mikulášskou dízou si ma potešil, určite dojdeme |
Ahoj zuzka som rad ze chces samciho vidiet.... ale neboj sa ja pridem urcite takze o zabavu bude postarane... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: St Nov 22, 2006 12:05 pm Predmet: ... |
|
|
Luki, mám jednu otázku. Nemáš náhodou nejakú brigádičku alebo tak? Mne sa zdá, že som ťa včera videla v jednej ávii. Buď si to bol ty, alebo niekto, kto sa na teba dosť podobá.......Vážne si to nebol ty? |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: St Nov 22, 2006 12:55 pm Predmet: |
|
|
No Žužu, musím ťa sklamať, ale určite som to nebol ja. Ja mám predsa škodovku, nie aviu
A zeby sa na mna niekto podobal? To sposobil asi len lom svetla na drobnych kvapockach vody vcerajsieho dazda . _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Pi Nov 24, 2006 8:24 am Predmet: ... |
|
|
Webmajster Napísal: |
No Žužu, musím ťa sklamať, ale určite som to nebol ja. Ja mám predsa škodovku, nie aviu
A zeby sa na mna niekto podobal? To sposobil asi len lom svetla na drobnych kvapockach vody vcerajsieho dazda . |
No, tak možno to bol ten lom, ale úplne, že totálne, že vážne sa na teba podobal...Asi by už nemalo toľko pršať, vážne to škodí A dnes sa ide oslavovať, zapečaťujeme klasák, takže sa tešíím A cez víkend má byť veľmi príjemne, takže plavky a šup ho na pláž |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Pi Nov 24, 2006 12:40 pm Predmet: Re: ... |
|
|
A zeby sa na mna niekto podobal? To sposobil asi len lom svetla na drobnych kvapockach vody vcerajsieho dazda . |
No, tak možno to bol ten lom, ale úplne, že totálne, že vážne sa na teba podobal...Asi by už nemalo toľko pršať, vážne to škodí A dnes sa ide oslavovať, zapečaťujeme klasák, takže sa tešíím A cez víkend má byť veľmi príjemne, takže plavky a šup ho na pláž |
No Žužu. mám ťa rád, ale pri všetkej úcte, nemyslim, že je to tými dažďami... Ja som ťa varoval pred prebytkom kyseliny citronovej obsiahnutej v Sprite, prednedavnom som cital, ze posobi na zadnu sietnicu oka a ztiera rozdiely medzi pozorovanymi predmetmi
Takže ti už ostáva jedine pivo,alebo rajec _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Nov 27, 2006 10:04 am Predmet: ... |
|
|
Veď hej, ten Sprite už nie je in... Asi prejdem na toho "Krajca", dúfam, že tam mi nehrozí deformovanie vnútorností A ako to, že si v poslednom čase tak zlate usmiaty? Nie že by si inokedy nebol, ale v poslednom čase ako ťa vidím, si ako slniečko. Je to zlaté... A kedy ťa stretnem? By som ti dala pozdrav, lebo tento týždeň už "stužkujeme", takže... PARÁDA |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
|
Zaslal: Po Nov 27, 2006 2:25 pm Predmet: |
|
|
Dudo, ty si sa do tejto debaty nezapojil, ty si sa do nej votrel
No Žužu, pozdrav mi mozes dorucit,ked sa stretneme, zrejme 9. dec. na diske. Nezabudni dat aj Dudovi, on si ich tak vazi, ze aj Ikin si zabudol u mna pred dvoma tyzdnami a doteraz mu nechyba
Heh, ze slniecko.. ... cim to je? Prirodzenou cinnostou mojich tvárových svalov, ktoré spôsobia také preskupenie svalstva, ktoré vyzerá ako úsmev ....
...šme še pobavili čo? Ale nie, snazim sa usmievat tak casto, ako je to len mozne a ak je na to co len malicky dovod...
Ináč, včera sa začal Advent, idú Vianoce tak sa teším jak malý chlapec na lizatko... vianocna atmosfera ma vzdy dojimala, mozno aj slzu vyronim.... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Nov 27, 2006 2:40 pm Predmet: |
|
|
Dudo, ty si sa do tejto debaty nezapojil, ty si sa do nej votrel
No Žužu, pozdrav mi mozes dorucit,ked sa stretneme, zrejme 9. dec. na diske. Nezabudni dat aj Dudovi, on si ich tak vazi, ze aj Ikin si zabudol u mna pred dvoma tyzdnami a doteraz mu nechyba
Heh, ze slniecko.. ... cim to je? Prirodzenou cinnostou mojich tvárových svalov, ktoré spôsobia také preskupenie svalstva, ktoré vyzerá ako úsmev ....
...šme še pobavili čo? Ale nie, snazim sa usmievat tak casto, ako je to len mozne a ak je na to co len malicky dovod...
Ináč, včera sa začal Advent, idú Vianoce tak sa teším jak malý chlapec na lizatko... vianocna atmosfera ma vzdy dojimala, mozno aj slzu vyronim.... |
no samci nebudem sa k tomu vyjadrovat, pretoze to nema zmysel radsej si zapni ICQ _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžte pripojiť súbory k príspevkom Nemôžte sťahovať ani prezerať priložené súbory
|
|