|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
Romero Zabehlý člen
Založený: 13.01.2006 Príspevky: 30 Bydlisko: DRIENČANY,PAPČA,B.BYSTRICA 187 Bodov
|
Zaslal: Št Júl 13, 2006 9:21 am Predmet: ASI JE TEPLO. |
|
|
Na mojej,obľúbenej stránke je posledné týždne akosi pusto.Kamaráti čo sa deje? ASI JE TEPLO ! |
|
Návrat hore |
|
|
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Št Júl 13, 2006 8:26 pm Predmet: to romero |
|
|
odpoved je velmi jednoduchá všetci (aspon tí čo sem chodíme) sme na papči kde neni net len sem tam ked sa dostaneme k netu tak sem prispejeme je pekne teplo netreba sedeť za kompom ale kupať sa v priehrade a doma robota ved to poznaš nie? maj sa _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Romero Zabehlý člen
Založený: 13.01.2006 Príspevky: 30 Bydlisko: DRIENČANY,PAPČA,B.BYSTRICA 187 Bodov
|
Zaslal: Pi Júl 14, 2006 7:15 am Predmet: ... |
|
|
Beriem na vedomie. |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: Pi Júl 14, 2006 8:29 am Predmet: |
|
|
Emmm, uz som tu
Vitam sa tu opäť späť. No Dudo ma pravdu, prazdniny su, na Papci nie je net, ale zistoval som moznosti pripojenia a nahodou som zistil, ze by to slo, len neviem, ci by sme si nemuseli sami zacvakat APcko, musim sa informovat v RS nete, blizsie info osobne. _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Pi Júl 14, 2006 11:14 am Predmet: |
|
|
Webmajster Napísal: |
Emmm, uz som tu
Vitam sa tu opäť späť. No Dudo ma pravdu, prazdniny su, na Papci nie je net, ale zistoval som moznosti pripojenia a nahodou som zistil, ze by to slo, len neviem, ci by sme si nemuseli sami zacvakat APcko, musim sa informovat v RS nete, blizsie info osobne. |
no tak to som kua zvedavy ale preco nie na druhej strane,
apropo ako bolo na brigane samci si si makol co? _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Karci bubenik Člen
Vek: 38 Založený: 28.04.2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Rimavska Sobota,Cork(Ireland) 54 Bodov
|
Zaslal: St Júl 19, 2006 10:43 pm Predmet: |
|
|
he heeeeej Papcanci OK leto sa blizi????hm co vy nato hadam to roztocime aj tohto roku tak isto dobre ba aj lepsie ako minuly????ja si uz zabezpecujem letenku tak sup sup a o dva tyzdne sa ideme zabavat |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Št Júl 20, 2006 8:53 am Predmet: to karci |
|
|
no jasne že idem kua ako stale ale ostatný javia nezaujem ale uvidíme ymenu treba aj v tejto oblasti... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Karci bubenik Člen
Vek: 38 Založený: 28.04.2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Rimavska Sobota,Cork(Ireland) 54 Bodov
|
Zaslal: So Júl 22, 2006 3:19 pm Predmet: |
|
|
no jo zmena je zivot ale nemente to uz tento rok lebo ja mam dovolenku len na dva tyzdne a hodokvas mi nevida,tak to mente na buduci rok a potom si aj ja tak zoberem dovolenku.no Dudo ty si sikovny tak im natlac nejake kaleraby do hlav |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Júl 24, 2006 6:59 am Predmet: to karci |
|
|
ale ved jasne uvidíme čo sa da robiť ale dáko určite bude _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
|