Slavka Tothova Zabehlý člen
Založený: 13.12.2006 Príspevky: 44 Bydlisko: Drienčany - past and future 173 Bodov
|
Zaslal: Ne Dec 17, 2006 10:34 pm Predmet: Všade dobre, v Drienčanoch najlepšie! |
|
|
Srdečný pozdrav všetkým čitateľom tejto témy.
Mám taký krásny deň, že ani neviem o čom skôr písať...z 2 dôvodov..dnes sa mi podarilo sprevádzkovať nový notebook a FANTASTICKÉ- podarilo sa mi poslať prvý príspevok (..v poďakovaniach)na web-stránku mojich milovaných Drienčan.
Práve táto možnosť ma napÄşňa hrdosťou (ježkovi husličky, to znie pateticky, ale tak to ciiiitiiiim). Musím uznať , že drienčanský web predčí (ako sa to povie spisovne??) aj weby ďaleko väčších miest! Ešte ju spoločnými silami dostaneme do angličtiny, nech šicke znaju. aj v jurop junijon!
A vyvaľujem oči, akí šikovní ľudia sa o to pričinili
Už dosť dlho žijem na inom mieste, ale o pocit vyjadrený v názve témy som nikdy neprišla. Priateľskí ľudia, krásna čistá príroda. Neviem to dobre definovať, možno je to ako s láskou, vraj keď vieme prečo milujeme, tak už nemilujeme.
Všetkým krásny predvianočný čas. _________________ Všade dobre, v Drienčanoch najlepšie! |
|
Založený: 13.12.2006 Príspevky: 44 Bydlisko: Drienčany - past and future 173 Bodov
|
Zaslal: Pi Dec 22, 2006 12:53 am Predmet: |
|
|
Dnes som tu chcela napísať pár úryvkov z vianočnej poviedky Jána Čajaka ml., ktorý ako nevlastný syn Pavla Dobšinského prežíval svoje detstvo v Drienčanoch. Hm, neviem ju nájsť, asi je u mojej mamy. Minuloročné Vianoce sme si z nej pod stromčekom čítali... a asi zostala v Drienčanoch.. Táňa, Marienka (bohužiaľ, už nemôžem poprosiť pani Mariannu, ktorá už nie je medzi nami.... (s úctou spomíname.....), nemáte ju náhodou? Taký čarovný opis , ako išli "na Kračún" zazvoniť na zvonicu...
Prajem Vám krásne, šťastné a spokojné Vianoce prežité vo svojich rodinách, veľa lásky a radosti zo života.
S pozdravom
rosacea _________________ Všade dobre, v Drienčanoch najlepšie! |
|
|
Zaslal: Št Jan 04, 2007 12:17 am Predmet: |
|
|
Sviatky sú úspešne za nami a opäť sa treba "naštartovať" k nejakým pracovným výkonom... ešte mi to veľmi nejde, tak som radšej prepla na túto stránku...Ale v Drienčanoch to aj v sviatočnom koncoročnom období vyzeralo veľmi dobre. Starostka a noví poslanci zložili sľub a môžme sa tešiť . Na slávnostnom zasadnutí som tvorila 50% verejnosti (len tak mimochodom, verejnosť má na rokovania miestneho parlamentu dvere otvoreneé!!! môžem potvrdiť!!)
Hovorí sa, že nová metla dobre metie, tak toto sa vážne potvrdilo. Hneď boli zriadené 3 komisie - pre mládež, životné prostredie a poriadok v obci. Super. Z tohto kroku je jasný záujem o spoluprácu so všetkými občanmi, ktorí nechcú zostať bokom a len kritizovať.
Všetkým prajem veľa múdrych rozhodnutí.
rosacea _________________ Všade dobre, v Drienčanoch najlepšie! |
|