|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
Katarína Boráková Skúsený člen
Vek: 41 Založený: 25.10.2006 Príspevky: 64
377 Bodov
|
Zaslal: St Dec 13, 2006 2:24 pm Predmet: Poďakovanie |
|
|
Touto cestou chcem poďakovať ešte úradujúcej starostke Márii Koniarovej za všetko čo spravila pre túto obec, za všetky akcie a podujatia ,ktoré patrili medzi jej nápady a organizovali sa v našej obci jej pomocou. Myslím ,že našu obec skvele reprezentovala a pomocou týchto akcií sa obec zviditeľnila. Ešte raz Veľká vďaka za skvelé nápady. |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: St Dec 13, 2006 3:12 pm Predmet: Re: Poďakovanie |
|
|
Katarína Boráková Napísal: |
Touto cestou chcem poďakovať ešte úradujúcej starostke Márii Koniarovej za všetko čo spravila pre túto obec, za všetky akcie a podujatia ,ktoré patrili medzi jej nápady a organizovali sa v našej obci jej pomocou. Myslím ,že našu obec skvele reprezentovala a pomocou týchto akcií sa obec zviditeľnila. Ešte raz Veľká vďaka za skvelé nápady. |
K tomuto poďakovaniu sa chcem pridať aj ja, tiež za záujem vytvoriť drienčanský web a rovnako aj za ponúknuté možnosti spolupráce na akciách, ktorých som sa mohol zúčastniť.
Zároveň sa teším na ďalšiu spoluprácu... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: St Dec 13, 2006 3:22 pm Predmet: Re: Poďakovanie |
|
|
Webmajster Napísal: |
K tomuto poďakovaniu sa chcem pridať aj ja, tiež za záujem vytvoriť drienčanský web a rovnako aj za ponúknuté možnosti spolupráce na akciách, ktorých som sa mohol zúčastniť.
Zároveň sa teším na ďalšiu spoluprácu... |
Mne ostáva len sak tomuto podakovaniu sa pridať a povedať že sa konečne podarilo Pápču a Drienčany spojiť nie len na papieri ale aj tak ako to je teraz, a na tom má nemalu zásluhu aj pani starostka a samozrejme všetci aktivni drienčanci a pápčanci
P.S: Ja len dufam ze to bude pokračovať aj nadalej s novým vedenim obce _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Maja Člen
Založený: 29.11.2006 Príspevky: 15
95 Bodov
|
|
Návrat hore |
|
|
Slavka Tothova Zabehlý člen
Založený: 13.12.2006 Príspevky: 44 Bydlisko: Drienčany - past and future 173 Bodov
|
Zaslal: Ne Dec 17, 2006 9:57 pm Predmet: |
|
|
Myslím si, že bývalá starostka bola obrovským (OBROVSKYM - veľkými písmenami pre zvýraznenie názoru:)) prínosom pre Drienčany a čo sa jej podarilo za posledné roky, hmmm, klobúk dole. Všetko najlepšie v ďalšej kariére, nech sa jej darí v jej plánovaných zámeroch.
(Sorry, som tu čerstvá, vidím že si musím nakonfigurovať nejaký podpis...)
...ďalej budem pokračovať v skupine "Drienčany", tá sa mi totiž zdá príspevkovo prázdna. |
|
Návrat hore |
|
|
Stanka Zabehlý člen
Vek: 47 Založený: 21.11.2006 Príspevky: 34 Bydlisko: Drienčany,RS 139 Bodov
|
Zaslal: St Dec 20, 2006 9:25 am Predmet: |
|
|
Vážne som rada,že sa zhodneme...Ale bola by som ešte radšej,keby sme o pani starostke nehovorili v minulom čase, preto že na takú osobnosť sa nezabúda a verím, že to čo spravila a za čo jej patrí veľké ĎAKUJEME nie je posledné...Tešme sa na spoluprácu.. |
|
Návrat hore |
|
|
Mara Člen
Vek: 67 Založený: 21.11.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: Drienčany 82 Bodov
|
Zaslal: Št Dec 28, 2006 8:14 pm Predmet: |
|
|
Vďaka za uznanie - pohladili Ste moju dušičku, ale za mojou prácou stoja aj iní, čo boli ochotní pridať sa a pomôcť. Sám človek by bol stratený. _________________ Mara |
|
Návrat hore |
|
|
|