|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
divá bára Nový člen
Vek: 40 Založený: 18.09.2006 Príspevky: 6 Bydlisko: Ke 19 Bodov
|
Zaslal: St Sep 27, 2006 7:45 pm Predmet: |
|
|
ciao moji mily!!!! takto vyzera ,ze sme sa tu konecne vsetci nasli, bolo by o zaujimavejsie keby sme tu boli vsetci spolu naraz...vzdy si spomeniem a zasmejem na nasho Leptokara(maly modry-zmrznuty slonik od adelinho frajera)urcite si pamatate.... my po starom skola zacala no zatim nic nove, ja som ochorela po akciach do rana-no nie az take ako v Leptokarii chybate nam ,ale to uz asi viete...na to pivo sa velmo tesim a myslim,ze nebudem musiet mat tych 100 bodov trochu sa podobate..... majte sa krasne a o5 niekedy vasa diva Bara _________________ bla bla bla |
|
Návrat hore |
|
|
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
|
Návrat hore |
|
|
divá bára Nový člen
|
Zaslal: Št Sep 28, 2006 11:40 am Predmet: |
|
|
ciao ,tak to sa tesime uz teraz na Vas prichod do nasich Kosic...
my vse postarom, Adelka ma pruh, takbude musiet ist pod noz-ma z toho trochu traumu ale vsetko bude fajn....zajtra ma miska meniny tak na nu nezabunite,bude rada takze tak za ten jeden den sa toho vela nezmenilo....majte sa dobre ako len viete....pozdravujem all Pápčučučuču
_________________ bla bla bla |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Št Sep 28, 2006 1:52 pm Predmet: RE: |
|
|
NO NEBOJ AJ JA MM SESTRU MITULDU NEZABUDNEME NEBOJ SA _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Tana Cisarikova Nový člen
Založený: 25.09.2006 Príspevky: 3
10 Bodov
|
Zaslal: Št Sep 28, 2006 6:38 pm Predmet: ahojtetetetetete!!!!! |
|
|
Cauko,tak uz ste sa asi vsetci stretli v Papci,co?Juj, ja uz mam celkom nervy, pomaly sa blizi cas mojho odchodu do Brna. Este ,ze tam ma take dobre zazemie,inak neviem.Toto leto ubehlo tak rychlo....Ale dost uz bolo sentimentu Potom teda musime zorganizovat to kosicke stretnutie,naspat pridem okolo 18.oktobra,tak mozno potom nieco
Zatial sa majte pekne,ostavame spolu v kontakte aj nadalej.....
papaapapapapa Tana |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Pi Sep 29, 2006 11:02 am Predmet: ahoj tanička |
|
|
no neboj sa dako bude ja som do skoly už vykročil verim že spravne a nejako tento semester zvladnem tak prajem aj tebe vela stastia a uspechov v skole... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
divá bára Nový člen
|
Zaslal: Št Okt 05, 2006 11:35 am Predmet: |
|
|
ciao lasky moje...ako sa mate?? no kedy bude ke party??tana uz je v brne ,misa v banskej ,len ja som tu sama ostala...verim,ze sa mate dobre ,na mna pomaly pada jesenna depresia...po leptokarii sa ani niet comu divit... majte sa krasne a teraz odkaz pre samciho...prosim Ta aktualizuj si ma na skype,caka uz asi tyzden a Ty stale nic....dakujem la vite e bella ... _________________ bla bla bla |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
|