|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
|
Autor |
Správa |
Dušan Ulický Strieborný člen
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: St Dec 13, 2006 3:14 pm Predmet: |
|
|
Žužu Napísal: |
No, vraj namontovanú. Len to nepreháňaj, ja som sa len bavila. A aj keby, tak sme boli namontovaní takmer všetci, ne? Ale najviac ma dojalo, keď som konečne po rokoch nevedomosti zistila, kto sa skrýva pod čiapkou Mikuláša. Celé roky nám nosí darčeky a my nevieme, komu poďakovať. A teraz to príde, vážení páni a vážené dámy, nie je to nikto iný, ako náš najväčší futbalista a ešte lepší tanečník Dudko Tak ďakujeme ti, náš sladký darca darčekov |
DAKUJEM za pochvalu budem sa snažiť robiť to dobre a nadalej ci uz mikulasa alebo futbalistu _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
Vek: 37 Založený: 13.09.2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Hrušovo 135 Bodov
|
Zaslal: Po Dec 18, 2006 10:59 am Predmet: |
|
|
Ľudia, ľudia, tu to mre. Ika, ty ešte buvinaš? Inak, aká bola sobota? Ja som sa narobila s tými vnútornosťami a najhoršie je, že sa mi potom o tom snívalo. No paráda! |
|
Návrat hore |
|
|
Ivka237 Zabehlý člen
Vek: 36 Založený: 06.04.2006 Príspevky: 49 Bydlisko: Striežovce 263 Bodov
|
Zaslal: Po Dec 18, 2006 11:00 am Predmet: |
|
|
no tak ako,všetci už dúfam máte nakúpené darčeky ,pre tých svojich najbližších a najmillších ,ktorých veľmi ľúbite a máte rady. A samozrejme že na zábave sa všetci stretneme a poriadne si zatrsáme a zaspeivame ,a všetci sa budeme zabávať,už teraz nám všetkých prajem super večer so super ľuďmi a perfektnou zábavou a Šťastné a veselé,škoda že ten sniežik ešte nie je ale ten sa zariadi...........nemajte boja |
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: St Dec 20, 2006 12:35 pm Predmet: |
|
|
Darčeky? To už tento víkend sú Vianoce? No kua. Tak to musim riesit.
Tak ako vravíte?, stretneme sa ešte aj v piatok na punčovej párty v Drienčanoch? Hádam áno, bo do Štefanskej zábavy je ešte ďaleko preďaleko...
Ešte v piatok ma čaká jedna povinnosť, ísť vyrúbať dáku borovičku (strom).
Takže vidíme šebe v piatok... a nespite tu!
_________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
|
Návrat hore |
|
|
Ivka237 Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Jan 22, 2007 9:53 am Predmet: |
|
|
tak zasa je tu nový rok tento krát je to 2007 tak by sme mohli prežiť tak nejako veselšie viac disco, a tak podobne Lukki by sa mohol zamyslieť a porozmýšľať,že čo ako a máš fakt dobré auta som rada že som si mohla na ňom zajazdiť, a vieš čo ma len naštvalo,že najlepšiu pesničku si pustil keď sme odchádzali ccccccccc ale inak v pohode celkom ti išlo |
|
Návrat hore |
|
|
Žužu Zabehlý člen
|
Zaslal: Po Jan 22, 2007 10:01 am Predmet: |
|
|
Pokapala na tejto stránke zábava, zábava, zábava, zábava... Povedali na našeho Ivana, Ivana, Ivana, Ivana. A Ivan nám pred monitorom prisahal, prisahal, prisahal, prisahal, že on veru na Debatku písaval, písaval, písaval, písaval... Ta šme ši zaspievali, už je nám hej a teraz môžeme mrieť ďalej na tomto konci chatu ,-) |
|
Návrat hore |
|
|
Vek: 40 Založený: 24.11.2005 Príspevky: 255 Bydlisko: Pápča/Rimavská Sobota/Žilina 1020 Bodov
|
Zaslal: Po Jan 22, 2007 5:48 pm Predmet: |
|
|
Žužu Napísal: |
Pokapala na tejto stránke zábava, zábava, zábava, zábava... Povedali na našeho Ivana, Ivana, Ivana, Ivana. A Ivan nám pred monitorom prisahal, prisahal, prisahal, prisahal, že on veru na Debatku písaval, písaval, písaval, písaval... Ta šme ši zaspievali, už je nám hej a teraz môžeme mrieť ďalej na tomto konci chatu ,-) |
Ale, ale, ale, dievčatá čo sa vám nepáči??? zábava nepokapala, len sa presunula niekde inde kde si ju ľudia skôr všimnú, napríklad do krčmy a podobne ona je stale aj tu pritomna len treba vedieť kde... možno iba spí.... _________________ Na na bohatých otcov našich detí !!!
na zdravie!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Katarína Boráková Skúsený člen
Vek: 41 Založený: 25.10.2006 Príspevky: 64
377 Bodov
|
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
Lukáš Kiš Site Admin
Vek: 39 Založený: 21.11.2005 Príspevky: 390 Bydlisko: entire world 1925 Bodov
|
Zaslal: St Jan 24, 2007 9:56 pm Predmet: |
|
|
Ivka237 Napísal: |
tak zasa je tu nový rok tento krát je to 2007 tak by sme mohli prežiť tak nejako veselšie viac disco, a tak podobne Lukki by sa mohol zamyslieť a porozmýšľať,že čo ako a máš fakt dobré auta som rada že som si mohla na ňom zajazdiť, a vieš čo ma len naštvalo,že najlepšiu pesničku si pustil keď sme odchádzali ccccccccc ale inak v pohode celkom ti išlo |
Ja by som sa mal zamysliet? Ejha, no dobre, tak zamyslam sa...........
Viac disco? No ak budu ludia a chut, tak budu kazdy mesiac.
A ano, mas pravdu, a ja som tiez rad
Tak ste este nemali odchadzat a tu pesnicku ste si este mohli vypocut, ale sak nabuduce... _________________ powered by Webmajster.NET |
|
Návrat hore |
|
|
Ivka237 Zabehlý člen
|
Zaslal: Št Jan 25, 2007 12:37 pm Predmet: |
|
|
som rada že si si zobral moju myšlienku k srdcu a zamyslel si sa........................ veď nabudúce popremýšľam ktorú pesničku chcem tak ti potom poviem a to bude žúžo hiiiiiiiii tak tak |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžte pripojiť súbory k príspevkom Môžte sťahovať a prezerať priložené súbory
|
|